avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata datoriei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata datoriei

Buna Ziua,
As dori sa stiu cum imi pot sterge datele personale din evidenta unei firme de recuperare credite...daca esxista o cerere tip...nu stiu...am avuto o datorie si am platito si as dori sa fac un credit ....Multumesc anticipat

o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 16:16, 25 Martie 2013
În urma plăţi datoriei vi sa eliberat un act prin care se adevereşte plata datoriei. În baza acestui act în copie originalul păstrândul pentru dumnevoastră o ataşaţi unei cereri pe care o adresaţi şi o transmiteţi prin poştă cu confirmare de primire societăţii respective solicitând ştergerea din baza lor de date.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
ContSters136598, utilizator
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt.Sper ca dupa aceasta etapa sa nu mai am probleme
O seara buna
Pentru a lua un alt credit nu conteaza daca sunteti in baza de date a firmei de recuperari, ci inregistrat ca rau platnic la Biroul de Credit, unde daca ati fost inregistrat, nu veti fi sters odata ce v-ati platit datoria, ci ramaneti 4 ani.
Aşa este,4 ani veţi fi în evidenţa Biroul de Credit ca băncile să ştie că sunteţi o persoană cu risc pentru a vă acorda un nou credit, dar asta nu înseamnă automat că nu puteţi accesa un credit, doar că pretenţiile şi precauţia băncilor va fi mai mare faţă de dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Stergere rau platnic Zoli13 Zoli13 Am avut un credit la o banca. Am fost raportat la o firma de recuperare. Am achitat creditul in urma cu vreo 6 ani. Firma unde lucrez a vrut sa imi vireze ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere daune morale de la banca georgeilie georgeilie Buna ziua. Problema pe care o am este in legatura cu banca XXXX si anume: Am un card de debit in euro si nu l-am mai folosit de un an de ... (vezi toată discuția)