Buna Ziua,
As dori sa stiu cum imi pot sterge datele personale din evidenta unei firme de recuperare credite...daca esxista o cerere tip...nu stiu...am avuto o datorie si am platito si as dori sa fac un credit ....Multumesc anticipat
În urma plăţi datoriei vi sa eliberat un act prin care se adevereşte plata datoriei. În baza acestui act în copie originalul păstrândul pentru dumnevoastră o ataşaţi unei cereri pe care o adresaţi şi o transmiteţi prin poştă cu confirmare de primire societăţii respective solicitând ştergerea din baza lor de date.
Pentru a lua un alt credit nu conteaza daca sunteti in baza de date a firmei de recuperari, ci inregistrat ca rau platnic la Biroul de Credit, unde daca ati fost inregistrat, nu veti fi sters odata ce v-ati platit datoria, ci ramaneti 4 ani.
Aşa este,4 ani veţi fi în evidenţa Biroul de Credit ca băncile să ştie că sunteţi o persoană cu risc pentru a vă acorda un nou credit, dar asta nu înseamnă automat că nu puteţi accesa un credit, doar că pretenţiile şi precauţia băncilor va fi mai mare faţă de dumneavoastră.
Stergere rau platnic
Zoli13
Am avut un credit la o banca. Am fost raportat la o firma de recuperare. Am achitat creditul in urma cu vreo 6 ani. Firma unde lucrez a vrut sa imi vireze ... (vezi toată discuția)