avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Stergere rau platnic
Discuție deschisă în Executare silită

Stergere rau platnic

Am avut un credit la o banca. Am fost raportat la o firma de recuperare. Am achitat creditul in urma cu vreo 6 ani. Firma unde lucrez a vrut sa imi vireze salariul fix la acea banca( Banc Post), dar a refuzat spunand ca sunt rau platnic. In toamna anului 2017 am dat o declaratie la banca ca am achitat creditul. Acum iar am fost la banca dar tot figurez ca rau platnic si nu imi poate face cardul de salariu. Unde sa ma adresez sa fiu sters din baza de date pentru ca eu am achitat datoria?
Cel mai recent răspuns: Zoli13 , utilizator 10:20, 28 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Incercati sa va adresati Biroului de Credite. Ei sunt singurii care detin o baza de date publica legala a clientilor bancari care nu au achitat creditele la timp. Catre ei va trebui sa faceti dovada achitarii sumelor restante + sa cereti bancii respective stergerea datelor dvs. personale, inchiderea tuturor conturilor curente, dupa care faceti o noua cerere de deschidere cont salariu. Va recomand sa faceti asta intr-un sediu/filiala principala si nu prin birouri/sucursale francizate, deoarece ei nu va pot ajuta foarte mult.
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
AndreiATB, utilizator
Buna ziua. Cererea de stergere a datelor am facut-o si depus-o la banca in toamna. Acum cand am fost la banca sa vad situatia, domnul de acolo ridica din umeri ca nu stie de ce mai figurez in baza de date. A recunoscut si el ca trebuia sa fiu sters. La Biroul de Credite se poate face cerere on-line?
Sa fac o cerere la Biroul de credite?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Datorie bancară achitata prin executare judecatoreasca Ana98765 Ana98765 In 2008 am deschis la BRD un card de credit. Datoria acumulata a fost achitata in 2013, prin executare judecătorească. Avand in vedere ca datoria s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Plata datoriei Alynamycina Alynamycina Buna Ziua, As dori sa stiu cum imi pot sterge datele personale din evidenta unei firme de recuperare credite...daca esxista o cerere tip...nu stiu...am avuto ... (vezi toată discuția)