avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie bancară achitata prin executare judecatoreasca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie bancară achitata prin executare judecatoreasca

In 2008 am deschis la BRD un card de credit. Datoria acumulata a fost achitata in 2013, prin executare judecătorească. Avand in vedere ca datoria s-a achitat acum 5 ani nu mai apare în biroul de credite iar cu banca nu mai exista nicio relatie contractuala. In prezent, soțul meu ( clientul băncii fara nicio restanță) dorește să încheie un credit si nu poate deoarece eu figurez in baza internă a băncii ca rau platnic. Inteleg ca este o normă internă a băncii, dar...este normal ca dupa 5 ani in continuare sa figurez in aceasta baza?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 23:31, 10 August 2018
Din Biroul de credite trebuie sa fiti sters ...Banca insa poate tine o evidenta alta decat cea din biroul acela de credite si se pare ca asta e cauza..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere rau platnic Zoli13 Zoli13 Am avut un credit la o banca. Am fost raportat la o firma de recuperare. Am achitat creditul in urma cu vreo 6 ani. Firma unde lucrez a vrut sa imi vireze ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)
Stergere din biroul de credit mariachi mariachi Buna ziua.As avea si eu nevoie de un sfat.Am avut un card de salariu la BRD,pe care insa nu il mai foloseam de multa vreme.Am aflat ulterior ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)