avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stergere din Biroul de Credit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stergere din Biroul de Credit

Buna ziua.As avea si eu nevoie de un sfat.Am avut un card de salariu la BRD,pe care insa nu il mai foloseam de multa vreme.Am aflat ulterior ca trebuia sa inchid contul si ca mi se acumulase o datorie de 30 RON . Am achitat datoria impreuna cu toate penalizarile. In momentul cand am incercat sa solicit un credit(chiar si in magazin),mi s-a spus ca sunt luat in evidenta ca rau platnic si nu pot primi credit . Datoria este achitata integral.Ce as putea face acum ? Am primit sfat sa fac o cerere la Biroul de Credit sa fiu scos din evidenta,dar din ce am citit pe site-ul lor,am inteles ca doar banca ce m-a introdus in BC ma poate scoate . Cineva mi-a spus sa fac o cerere la banca respectiva pentru a fi scos din BC . Cum e legal ? Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 09:44, 10 Februarie 2009
Va trebui sa dovediti ca banca v-a introdus nejustificat in biroul de credit, de exemplu nu v-a notificat cu 15 zile inainte ca a facut aceasta inscriere, nu v-a notificat ca aveti o restanta, etc. Asa veti putea merge la banca si sa solicitati sa va scoata din Biroul de Credit, in caz contrar urmand sa ii actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie bancară achitata prin executare judecatoreasca Ana98765 Ana98765 In 2008 am deschis la BRD un card de credit. Datoria acumulata a fost achitata in 2013, prin executare judecătorească. Avand in vedere ca datoria s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Obligatia de notificare ref inscrierea la biroul de credit Badger Badger Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: Am o descoperire de card la o banca, neajungand luna trecuta sa patesc rata la timp si facand ulterior o ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)