avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate AntonSorin

Activitate AntonSorin

Răspuns la discuția Drept la recurs
Am considerat atat de clar cazul, incat am mizat pe faptul ca prezentand faptele Instantei nu va fi nicio problema. Dar atunci cand esti singur in fata unor marturii mincinoase, pe care nu ai cum sa le demontezi, e clar ca sortii nu sunt de partea ta.Din pacate, am constatat acest lucru la pronuntare....
Răspuns la discuția Drept la recurs
Se poate recomanda un avocat care sa ma reprezinte?
Discuție Drept la recurs
Buna ziua,
Recent s-a incheiat procesul pe care mi l-au intentat presedintele si administratorul asociatiei de proprietari pe motiv ca i-au ”hartuit” prin solicitarile mele in care ceream sa imi prezinte cum au fost cheltuiti cca. 70.000 euro , bani colectati din fondul de chirii. Aceasta suma a fost la discretia conducerii asociației care nu a prezentat niciodata destinatia acestora, ci doar la insistentele mele au reusit sa intocmeasca retroactiv (august 2014) niste liste semestriale cu fondul din chirii pentru perioada 2008-2014, cu lucrari fictive și sume nejustificate de facturi, chitante, contracte de prestari servicii.Ba mai mult, din fondul de chirii au fost platite datorii ale rau-platnicilor si taxe de succesiune, sume care nu au fost recuperate de 5-6 ani. Povestea este foarte ampla, a fost facut raport de expertiză contabila care a analizat sumele colectate (care au fost prinse in contabilitatea asociației), dar exact punctul principal din expertiza, respectiv modul de cheltuire a acestor sume lipseste in totalitate. Ba mai mult, expertul a considerat ca acele liste tin locul modului de cheltuire si cu toate ca obiectiunile mele au facut referire la acest lucru, raportul de expertiza nu a fost finalizata. Procesul s-a incheiat cu hotararea instantei de a achita o parte din suma solicitat de reclamanti si mi se pare injust, ca cel pagubit sa plateasca hotia altora.Vreau sa fac recurs si pentru ca in prima faza nu am avut avocat, am inteles ca la recurs este obligatoriu sa te reprezinte unul. Am nevoie de ajutor si va cer sprijinul....Va multumesc
Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari si presedintele a inchiriat la parter 3 spatii comerciale,iar la etajul tehnic cele 4 spalatorii,ignorand cu desavarsire art 13 din legea 230 republicata. Anul trecut a aparut legea 34 care prevede sa fim informati trimestrial despre fondurile din chirii. Tot din aceasta lege a ignorat si art 42, care prevede acceptul celor afectati direct de inchirierea spatiilor comune.Demersurile facute de noi s-au oprit la politia comunitara, unde lucreaza un nepot de al presedintelui.Va rugam sa ne sprijiniti cu un sfat,majoritatea locatarilor fiind persoane in varsta. Cu multumiri anticipate, in speranta ca ne veti ajuta, va dorim multa sanatate.