avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate viorica12

Activitate viorica12

Domnilor nu am scris aici pe blog sa va conving pe d-voastra ci v-am rugat sa-mi dati o solutie ipotetica legala , daca exista, la situatia prezentata de mine, asa cum este.De mers la asociatie stiu si singura, la fel si de stadiul dosarului in instanta, nu mai pot intoarce timpul si nici nu trebuie sa ma justific. Cred ca, daca nu ar mai fi greseli justitia nu ar mai avea ce judeca iar avocatii nu ar mai avea ce apara.In tot acest demers descopar ca nimeni nu vrea sa fie neutru si fara interpretari personale. Oricum va multumesc pentru efort.
Atat timp cat nu a locuit nimeni acolo am fost scazuti de la intretinere.Asociatia invoca acea parte indiviza care se refera la alte cheltuieli decat facturile de intretinere , care oricum nu le administreaza asociatia pentru ca ele sunt contorizate separat , apa, gaz( caldura), etc. astea fiind facute contracte individuale cu distribuitorii.
Pe mine ma interesa, daca cineva stie cum se poate sa se introduca in instanta o actiune care sa fie admisa fara ca paratul sa fie citat legal( pentru ca nu am semnat nicio citatie la introducerea actiunii) precum si ce cai legale am pentru a ma apara in cazul in care se trece la o executare silita a unei asemenea hotarari? Acele sume nu sunt reale, acea cota parte indiviza ar valora 960 de lei iar penalitatile tot cam aceeasi valoare si daca acesta cota indiviza se plateste indiferent daca locuiesti sau nu..
Ma pot ajuta parerile d-voastra doar referitoare la acest aspect. Multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Am un apartament proprietate personala in care nu a locuit nimeni de 7 ani. Am gasit un cumparator si am trecut la întocmirea formalitatilor de vanzare insa când am ajuns sa iau adeverinta de la asociatia de proprietari descopar ca aceasta era in posesia unei hotarari judecatoresti pe deasupra si definitiva ca ii datorez o suma de aparoape 6000 lei si 18000 penalitati.Aceasta ma ameninta cu executare silita. Va intreb , cum e posibil asa ceva fara sa fiu legal citata la introducerea actiunii?Nu am intrat in posesia actului si nici nu cunosc ce au invocat, insa am dedus din discutii ca asociatia invoca neplata cotei parti indiviza care in nici un caz nu se ridica la aceasta suma iar penalitatile sa fie de trei ori mai mari. Poate asociatia sa invoce datorii mai mari de 3 ani?Este obligat proprietarul sa plateasca servicii de care nu a beneficiat? Mentionez ca in acel imobil nici un serviciu nu este administrat de asociatia de proprietari, apa, gazul, caldura este separat iar acum 3 ani administratorul acestei asociatii a facut delapidare.Ce posibilitati legale am daca se trece la executare silita?
Multumesc.