Pot demonstra si ca la primit si ca la retrimis , dar rationametul dvs final care este?
Va multumesc pt argumentatie
Desigur ca un eventual proces poate fi destul de complicat, cu urmari neasteptate . Intentia mea nu este insa de a merge in liticiu ci doar de a avea o baza pt a face o notificare care, sa fie luata in serios de catre cel implicat . Din acesta perspectiva credeti ca ar fi o notificare credibila art 302 cumulat cu responsabilitate delictuala ?
Va multumesc pt raspunsnnIntr-adevar asa au sta lucrurile. Ne aflam in faza de negociere iar interlocutorul prin divulgarea catre tert ( nu unul intamplator ) mi-a creat un prejudiciu , extrem de usor de dovedit . Divulgarea a fost intetionata, si urmarea avantaje desii l-am avertizat verbal de consecinte.
va multumesc pt clarificari ndar nu va dau dreptate. art 302 alin 4 pedepseste clar fapta de a dezvaluii un mesaj fara drept, continutului unei convorbiri ..... pana aici trebuie sa fie clar . In aditional se mentioneaza interceptare deci este vb de un caz suplimentar pt a extinde aria de aplicare si in nici un caz s-o limiteze . Dvs in mod speculativ va bazati doar pe partea care vb de interceptare Ca sa sintetizez acest om mi-a facut un rau major provocandu-mi pierderi materiale serioase, prin acest gest de a retransmite mesajul meu privat catre el unui tert.nn Este halucinant sa afirmati ca in acest caz justitia nu te apara si ca te mai si pedepseste. Raspunsul dvs. chiar de la inceput , induce ideea ca nu exista lege impotriva acestei actiuni de divulgare a mesajelor private , ceea ce este in fapt incorect.
Buna ziua
Sut si eu in aceeasi situatie cu anveloparea fara aviz de la primarie
Puteti va rog sa-mi spuneti cum a continuat istoria dvs. cu primaria : v-a amendat , v-a obligat la demolare , ati contestat ? Ce sugestii aveti ?
Multumesc
Violarea secretului corespondenţei
Art. 302. -
(1) ...
(2)..
(3) ..
(4) Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, către o altă persoană sau către public, fără drept, a conținutului unei convorbiri sau comunicări interceptate, chiar în cazul în care făptuitorul a luat cunoştinţă de aceasta din greşeală sau din întâmplare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
[/u
Cum vi se pare acum ??
Buna ziua
Nu sunteţi f precis si duceți f departe presupunerile . NU este vb. de o trădare sau de confidențialitatea pacient/ medic. Pur si simplu un cetățeana a primit un mail privat cu o oferta comerciala. Nu s-a concretizat nimic comercial intre cei doi dar X a găsit de cuviința sa i-l arate unui terț . Prin acesta acțiune inițiatorul este prejudiciat clar si exigibil.
Întrebarea f simpla va rog răspundeți la fel de clar daca stați ;
Persoana X care a pus la dispoziție terțului maiului este in culpa sau nu croind -i acest prejudiciu , si care este legea pe care o încălca?
Mulțumesc
Buna ziua
Va repet împrejurările
Persoana X a retransmis un mail unei terțe persoane care ulterior l-a folosit pt. a ataca in instanta inițiatorul mailului , creându-i prejudicii certe.
Mailul are un adresant precis si mi se pare ca făcându-l public iar mai ales cu generare de prejudicii, persoana care l-a făcut public este in culpa .
Cam asta ași vrea sa stiu in ce condiții persoana care a retrimis acest mesaj, fără acord poate fi trasa la răspundere in instanta si pe ce temei ?
Mulțumiri
Buna ziua
O persoana X primeste un mail de la mine iar aceasta il trimite unui tert fara acordul meu . Acest tert imi creaza un prejudiciu folosind acest mesaj.
Intrebare : De ce poate fi acuzata concret , legal , penal persoana X?
Va rog sa retineti ca intrebarea este : carei autoritati te poti plange daca presedintele unei asociatii de locatari nu pune in aplicare o hotarare a adunarii generale?
Adunara generala a hotarat trimitera unei solicitari primariei pt limitarea orarului unui magazin aflat la 7 metri de bloc limitarea insens sa nu mai functioneaza non stop.
DIn pacate se pare ca presedintele are ce va interese aici si nu doreste sa trimita solicitarea.
Sper ca cineva sa raspunda mai precis la intrebare .
MUltumiri