avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate eleda

Activitate eleda

Răspuns la discuția decontare abonamente RATB
multumesc :)
news flash !!! am sunat la RATB, serviciul comercial care mi-a zis ca la baza hotararii lor sta art. 155 din Codul Fiscal 2007 (adica cel cu facturarea)... nu mi se pare ok ... au asimilat facturilor bonurile fiscale :-/
multumesc, dar... nu prea ajuta ... e vorba de noul tip de abonament care nu se mai preda, ci se reincarca lunar cu valoarea pe care o doresti ... primesti un bon fiscal care ar trebui predat la contabilitate pentru decontare ... problema era: cu sau fara stampila ? ca cei de la RATB zic ca fara, contabilitatea zica altminteri ... :( :-/
multumesc, dar... nu prea ajuta ... e vorba de noul tip de abonament care nu se mai preda, ci se reincarca lunar cu valoarea pe care o doresti ... primesti un bon fiscal care ar trebui predat la contabilitate pentru decontare ... problema era: cu sau fara stampila ? ca cei de la RATB zic ca fara, contabilitatea zice altminteri ... :( :-/
Am o nelamurire si imi prezint scuzele de pe acum daca subiectul a mai fost lamurit ... nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris :">
La ghiseele de incarcare card RATB e un afis cum ca pentru decontare nu mai este necesar ca pe bonul fiscal eliberat sa existe stampila (e mentionat "cf. legislatiei in vigoare").
Va rog sa ma ajutati: este adevarat, care este legea ?!! Contabilitatea mea nu stie nimic in sensul asta (nu ma intrebati #-o) si eu ma bat cu ei acu sa-mi dea banii pe abonament :P
Multumesc