Am o nelamurire si imi prezint scuzele de pe acum daca subiectul a mai fost lamurit ... nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris :">
La ghiseele de incarcare card RATB e un afis cum ca pentru decontare nu mai este necesar ca pe bonul fiscal eliberat sa existe stampila (e mentionat "cf. legislatiei in vigoare").
Va rog sa ma ajutati: este adevarat, care este legea ?!! Contabilitatea mea nu stie nimic in sensul asta (nu ma intrebati #-o) si eu ma bat cu ei acu sa-mi dea banii pe abonament :P
Multumesc
La sfarsitul lunii cand expira valabilitatea abonamentului, acesta se preda impreuna cu bonul fiscal la serviciul contabilitate. Este o cheltuiala deductibila fiscal pentru societate.
multumesc, dar... nu prea ajuta ... e vorba de noul tip de abonament care nu se mai preda, ci se reincarca lunar cu valoarea pe care o doresti ... primesti un bon fiscal care ar trebui predat la contabilitate pentru decontare ... problema era: cu sau fara stampila ? ca cei de la RATB zic ca fara, contabilitatea zice altminteri ... :( :-/
multumesc, dar... nu prea ajuta ... e vorba de noul tip de abonament care nu se mai preda, ci se reincarca lunar cu valoarea pe care o doresti ... primesti un bon fiscal care ar trebui predat la contabilitate pentru decontare ... problema era: cu sau fara stampila ? ca cei de la RATB zic ca fara, contabilitatea zica altminteri ... :( :-/
news flash !!! am sunat la RATB, serviciul comercial care mi-a zis ca la baza hotararii lor sta art. 155 din Codul Fiscal 2007 (adica cel cu facturarea)... nu mi se pare ok ... au asimilat facturilor bonurile fiscale :-/
probabil ceva de genul Metro ... nu sunt din Bucuresti, de aceea nu mi-am dat seama despre ce ar fi vorba ...
Alte discuții în legătură
Bon fiscal - pfa
Gabisc
Bonurile fiscale pot fi inregistrate ca documente fiscale pt inregistrarea in contabilitatea PFA-ului. Ma refer la cazurile in care nu primesti factura ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.