avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate R1984

Activitate R1984

Buna seara,
Am rugămintea va rog sa ma ajutati cu un răspuns. Eu m.am angajat anul trecut in luna mai pe data de 15 /2017 la o firma privata. Tot anul trecut mi sa spus ca trebuie ca pana in luna august/septembrie cel tarziu sa ne luam liber pentru zilele aferente lunilor lucrate. Mie mi.au revenit 3 zile. In momentul de fata doresc sa demisionez si vreau sa stiu daca plec acum in luna februarie vreau sa le cer sa imi plătească banii pe concediu pe 2018. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti este corect??? Adica pe anul acesta pot obtine banii ptr cele 20 de zile? Atat este trecut si in CM. Si doresc sa specific ca dupa 3 luni mi sa spus dupa 1 an imi pot lua concediu de odihna. In afara de cele 3 zile de anul trecut nu am avut alte zile de odihna.
Răspuns la discuția Fluturas salariu
Desigur. Va mulțumesc pentru explicatii.
Răspuns la discuția Fluturas salariu
Buna ziua, nu fac confuzie...s.au poate exprimarea mea nu a fost cat se poate de buna.
Salariul brut este cel de incadrare care apare si in contractul de munca.
Din brut se scad contributiile către stat si ramane net, salariul pe care il incasez fizic.
Din salariul net mie mi se scad cobtributiile catre CAS, CASS, bonurile de masa etc.
Este normal?
Buna ziua, as dori sa stiu daca din salariul brut se opresc toate contributiile catre stat exemplu: CAS? S.au se opresc din salariul net?
Eu am descoperit faptul ca salariul meu net este de o anumita suma. ...si din acesta mi se mai scad anumite contributii pentru CAS, CASS si inca alte cateva.
Este normal?