avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna /demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna /demisia

Buna seara,
Am rugămintea va rog sa ma ajutati cu un răspuns. Eu m.am angajat anul trecut in luna mai pe data de 15 /2017 la o firma privata. Tot anul trecut mi sa spus ca trebuie ca pana in luna august/septembrie cel tarziu sa ne luam liber pentru zilele aferente lunilor lucrate. Mie mi.au revenit 3 zile. In momentul de fata doresc sa demisionez si vreau sa stiu daca plec acum in luna februarie vreau sa le cer sa imi plătească banii pe concediu pe 2018. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti este corect??? Adica pe anul acesta pot obtine banii ptr cele 20 de zile? Atat este trecut si in CM. Si doresc sa specific ca dupa 3 luni mi sa spus dupa 1 an imi pot lua concediu de odihna. In afara de cele 3 zile de anul trecut nu am avut alte zile de odihna.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2018
R1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 3 Februarie 2018
La incetarea c.i.m. vi se vor compensa in bani zilele de CO neefectuate si aferente perioadei lucrate .

Prin urmare, nu are cum sa vi se plateasca toate zilele ,ci doar cele care sunt aferente perioadei lucrata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna AndreeaDumitrescu AndreeaDumitrescu Buna seara! Sunt insarcinata si urmeaza sa intru in prenatal la jumatatea lunii Martie. As dori sa stiu daca pot beneficia de cele 21 de zile de CO aferente ... (vezi toată discuția)