avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate 10vasile

Activitate 10vasile

Răspuns la discuția Amenda pentru rovigneta
Ma rog sa fiti macar odata mai logici si sa nu raspundeti anapoda. Nu intelegeti ca nu am avut ce face si a trebuit sa platesc, altfel nu mai puteam sa primesc nici macar o hartie de la Taxe si impozite. Si tot o dati cu contestatia, nu intelegeti ca am aflat de amenzi pentru rovineta dupa 3ANI.
Răspuns la discuția Amenda pentru rovigneta
Nu am avut cum sa fac contestatie in termen din moment ce am aflat de la Impozite si Taxe Locale care m-a conditionat ca plata impozitului pe apartament si masina sa o fac doar daca platesc si amenzile. Eu aceste amenzi care sunt ilegale vreau sa le recuperez. Si asta se intampla dupa 3 ani de cand am circulat fara rovigneta(plecat la ora 20 sambata si intors la ora 11 duminica).
CUM SA FACI PLANGERE SAU SA CONTESTI O AMENDA IN TERMEN DE 15 ZILE DACA O AFLI DUPA 3 ANI???!?!?!
In 2011 am facut un drum dus-intors(sambata-duminica) de la Bistrita la Piatra Fantanele(Castel Dracula) fara rovigneta. Dupa aproape doi ani mi-a venit o informare de la Taxe si Impozite ca figurez cu doua amenzi pentru rovigneta si dupa un an mi-a mai venit o somatie de la un executor judecatoresc sa platesc doua rovignete pe un an de zile drept"pedeapsa". Nu am avut ce face si amplatit la Taxe si Impozite amenzile. Cum pot sa-mi recuperez sumele de pe amenzi care dupa cum am citit pe site-ul dvs erau ilegale???#-o