avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate valyvas

Activitate valyvas

Buna ziua!am depus acum o luna si ceva cerere de consultare si 3 fotocopii dintr-un dosar penal,fiind in calitate de fiu al pârtii vatamate(tatăl meu a decedat ca urmare a unui accident rutier),cerea fiind admisa,mi s-a spus ca îmi vor fi eliberate de politia rutiera intr-un timp rezonabil.Mentionez ca,de fiecare data când am fost la sediul parchetului s-a întrebat,de către d-na procuror daca dosarul este la politie si de fiecare data a fost afirmativ.Zilele acestea am sunat politistul de caz si am întrebat cat timp ar mai putea dura pana ce intru in posesia acelor fotocopii,raspundu-mi ca dosarul respectiv este in orasul Iasi,la Institutul de expertiza criminalistica(si asta de vre-un an si 3 luni -depusa cerere de o noua expertiza criminalistica de către partea inculpata ,care nici acum nu este platita).Acum întrebarea mea:nu mai este un dosar la arhiva,m-au mintit cei de la parchet.....ce pot sa mai fac sa pot intra in posesia acelor fotocopii.Mie îmi trebuie pentru un eventual proces civil.