Buna ziua!am depus acum o luna si ceva cerere de consultare si 3 fotocopii dintr-un dosar penal,fiind in calitate de fiu al pârtii vatamate(tatăl meu a decedat ca urmare a unui accident rutier),cerea fiind admisa,mi s-a spus ca îmi vor fi eliberate de politia rutiera intr-un timp rezonabil.Mentionez ca,de fiecare data când am fost la sediul parchetului s-a întrebat,de către d-na procuror daca dosarul este la politie si de fiecare data a fost afirmativ.Zilele acestea am sunat politistul de caz si am întrebat cat timp ar mai putea dura pana ce intru in posesia acelor fotocopii,raspundu-mi ca dosarul respectiv este in orasul Iasi,la Institutul de expertiza criminalistica(si asta de vre-un an si 3 luni -depusa cerere de o noua expertiza criminalistica de către partea inculpata ,care nici acum nu este platita).Acum întrebarea mea:nu mai este un dosar la arhiva,m-au mintit cei de la parchet.....ce pot sa mai fac sa pot intra in posesia acelor fotocopii.Mie îmi trebuie pentru un eventual proces civil.
Parchetele mereu au făcut asa.
Din anii de după 90 asa procedau asa...si azi se poate la fel...
Dar dacă insistați reușiți.
Erau avocati la care le zicea procurorul de caz ca e imposibil ce vor dar se putea și de aceea va zic ca puteți fi optimist astăzi...
Alți avocati nu cereau nimic ca existau riscuri și se temeau sa ceara ceva și nici legea nu ajuta decât dacă era folosita cu Știința.
Încercați sa studiați dreptul măcar 6 luni și eu zic ca va veți putea descurca dar măcar 6 ore pe zi sa îl studiați...
Accident rutier
OvidiuB13
Buna ziua!
Am fost implicat intr-un accident rutier, in urma caruia am ramas cu o dovada a dreptului de circulatie. accidentul s-a intamplat acum 7 luni si ... (vezi toată discuția)