avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ca parte vatamata la un dosar penal, daca procurorul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ca parte vatamata la un dosar penal, daca procurorul imi aproba ...

Ca parte vatamata la un dosar penal, daca procurorul imi aproba obtinerea de fotocopii dupa dosar, pot cere transmiterea fotocopiilor in format electronic?
Cel mai recent răspuns: snipe1975 , utilizator 10:28, 29 Martie 2023
Puteti incerca, in functie de posibilitati, vi se aproba sau nu.
Va vor cere bani oricum.
Am încercat și eu sa fac economie când aveam nevoie de 50 000 de pagini de studiat la un dosar penal și nu a mers.
Nu mi-au dat gratis scanate...

Unele parchete aproba, altele nu...

București 2923
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc. Nu este vorba despre costuri ci despre faptul ca sunt sicanat. Pentru vizionarea dosarului si obtinerea unei copii am facut 3 drumuri la politie. Alta data le-a luat 3 luni ca sa raspunda cererii de consultare a dosarului.
Un alt motiv este ca pot accesa mai usor sutele de pagini in format electronic.
Este bine ca nu aveți probleme cu banii.
Un client de-al meu avea de plătit 1000 lei pentru dosar și merg eu sa selectez din el ca să facă economie de bani.
El zicea ca nu este o problemă cu banii dar deja exista probleme...
Mai toti zic asa la început...

Va poate comunica costul și achitați.
Este simplu.
Cel mai adesea nu se depășește 150 lei pentru copii xerox sau scanări.
Multe sunt dosare mici.

București 2023

Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Costul a fost intotdeauna sub 50 de lei in cazul meu. Dar in general au refuzat sa imi elibereze copie pana nu vizualizam dosarul. Apoi spuneau ca trebuie sa intrebe procurorul daca mi se poate da copie, desi cerusem de la bun inceput. Apoi veniti sa platiti la casierie. Apoi mai veniti o data ca sa luati copia. Nu am timp sa vin de 3 ori de fiecare data, mai ales in timpul serviciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol compact disk despus la dosar ong grunwald grunwald Buna seara, Care este rolul compact disk-ului depus la dosarul pentru constituire ONG? Se stie, pe acest CD se afla act constitutiv + statut ONG in format ... (vezi toată discuția)
Art 28 legea 196/2018 prettydaniola prettydaniola Am cerut, prin mail, niște documente președintelui asociației, in baza art 28 legea 196/2018 și am precizat că le vreau în fotocopii (cu telefon) trimise ... (vezi toată discuția)
Copie cm existenta la scanat anca55 anca55 Cum procedez daca vreau o copie dupa o carte de munca care este la scanat la Casa de pensii? Am dat-o la scanat prin iulie 2010 prin inspectorul de la ITM, ... (vezi toată discuția)