Cum procedez daca vreau o copie dupa o carte de munca care este la scanat la Casa de pensii? Am dat-o la scanat prin iulie 2010 prin inspectorul de la ITM, suntem cu 0.75. O fi gata la ITM. Exista un formular/cerere tip, in cat timp pot obtine CM pt copie?
1. Mergeti la Casa de Pensii si solicitati carnetul de munca, sub forma de imprumut, pentru cateva ore sau zile.
2. Sau solicitati la Casa de Pensii sa va faca acolo o copie, pe loc, contra cost.
Mergeti la ITM si vorbiti cu inspectorul sa vedeti daca a trimis sau nu carnetul de munca la scanat ... aceasta operatiune dureaza ceva timp, mai ales in Bucuresti.
Sigur a fost trimis la scanat, problema este daca CM a fost scanat si intors la ITM (din iulie pana acum?) sau inca este la Casa de pensii?
Multumesc, voi incerca la casa de pensii.
Gata, abia am rezolvat ieri...am fost la inspectoare la ITM si am aflat numarul de cutie, dar nu si data cand le-a predat. Am mers la Casa de pensii (program L-J 9.00-13.00) la etajul VI camera 64. Norocul meu a fost ca cei 50 de persoane care aveau de predat cutii cu CM au fost mutati la 10.00 la etajul V. Dupa vreo 5 ore pierdute pe acolo (ba ca este la ITM, vino la ITM din nou, ba ca este la curierul care transporta CM de la ITM acolo...) am reusit sa gasesc CM. Fiind delegat si nu titularul CM mi-a trebuit delegatie, copie BI titularului si BI-ul meu. Am mers jos am copiat CM si am dus-o inapoi (nu era prelucrata si scanata) la ei....ce e acolo...cauta acul in carul cu fan!
Cm la scanat
eudoxiu
Buna ziua,
Poate stie cineva sa ma lamureasca:
am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Carnete munca
eujad
ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii? (vezi toată discuția)