avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie CM existenta la scanat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie CM existenta la scanat

Cum procedez daca vreau o copie dupa o carte de munca care este la scanat la Casa de pensii? Am dat-o la scanat prin iulie 2010 prin inspectorul de la ITM, suntem cu 0.75. O fi gata la ITM. Exista un formular/cerere tip, in cat timp pot obtine CM pt copie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 13 Octombrie 2010
:offtopic:
O harababura este la C.P.M.B. in privinta scanarii carnetelor de munca ... multa vreme nu au lucrat deloc in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Carnete munca eujad eujad ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii? (vezi toată discuția)
Sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului de munca? fag fag am cerut cartea de munca de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit ... (vezi toată discuția)