avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului de munca?

am cerut cartea de munca de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit nr .de inregistrare ,am asteptat 5 zile si nimic ,azi am sunat si ma trimit de la firma la itm si invers ,cui sa ma adresez ca sunt disperata, imi trebuie o copie dupa cartea de munca ca imi cere firma din strainatate la care ma angajez si pot sa pierd locul de munca gasit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 1 Martie 2011
Sa inteleg ca, cartea de munca este la ITM.
Nu vi se elibereaza macar o copie la cerere de la ITM? (greu de crezut)
De ce va trimit inapoi la firma, inseamna ca e ceva nedepus........
cartile de munca mai sunt la ITM? parca erau toate predate la casa de pensii pentru a fi scanate si inregistrate electronic. incepind cu 01.01. cartle de munca au disparut ca si document fizic.
matahachiro a scris:

cartile de munca mai sunt la ITM? parca erau toate predate la casa de pensii pentru a fi scanate si inregistrate electronic. incepind cu 01.01. cartle de munca au disparut ca si document fizic.


Procesul de scanare s-a incheiat (in cele mai multe cazuri) si cartile de munca au ajuns inapoi la ITM. Ele se pregatesc de inchidere cu data de 01.01.2011, si pe baza de programare sunt predate angajatorilor in vederea restituirii titularilor.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
Popa Adrian, Contabil
ok, m-am lamurit si in aceasta privinta. mersi,
multumesc.dar nu m ati ajutat prea mult si se pare ca n am decat sa astept:(

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartii de munca catalin76 catalin76 A m si eu o mica problema si sper sa gasesc raspuns aici .Am avut carnetul de munca la ITM si am dorit sa-l iau acasa .Cand am vrut sa-l iau inspectorul la ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca valicordos@yahoo.com valicordos@yahoo.com Cum se procedeaza in cazul in care angajatorul sustine ca a trimis cartea de munca la ITM in vederea scanarii si de atunci patronul ma tot plimba,ma trimite ... (vezi toată discuția)