avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare carte de munca

Cum se procedeaza in cazul in care angajatorul sustine ca a trimis cartea de munca la ITM in vederea scanarii si de atunci patronul ma tot plimba,ma trimite la ITM, la cai verzi pe pereti si eu nu-mi pot recupera cartea de munca pentru o noua angajare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 24 Iunie 2012
1. Angajatorul sa va arate semnatura de primire a carnetului de munca de catre ITM.

2. Daca ITM a transmis carnetul de munca la Casa de Pensii, pentru scanare, sa va arate semnatura de primire de la Casa de Pensii.

3. Pentru a va angaja in alta parte nu aveti nevoie de carnetul de munca. Acesta nu se mai foloseste incepand cu data de 01.01.2011.
Predarea- primirea unui carnet de munca la ITM se faceape baza de proces-verbal .. astfel incat, daca angajatorul sustine ca a predat carnetul de munca la ITm sa va dea o copie de pe acest proces-verbal.

De asemenea, mergeti la ITM si luati legautra cu inspectorul la este arondat angajatorul dvs .. daca carnetul de munca s-a trimis la Casa de pensii , atunci sa va dea numarul de cutie cu care s-a trimis...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carti munca eujad eujad stiti cumva cu ce tb sa ma duc la Casa de PENSII ptra depune 7 carnete de munca in vederea scanarii? (vezi toată discuția)
Sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului de munca? fag fag am cerut cartea de munca de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)