avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului de munca?

am cerut cartea de munca de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit nr .de inregistrare ,am asteptat 5 zile si nimic ,azi am sunat si ma trimit de la firma la itm si invers ,cui sa ma adresez ca sunt disperata, imi trebuie o copie dupa cartea de munca ca imi cere firma din strainatate la care ma angajez si pot sa pierd locul de munca gasit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 1 Martie 2011
@ fag
Mergeti la inspectorul la care este arondat fostul dvs angajator si vedeti ce se-ntampla cu carnetul dvs de munca ....

@ lucian_
Nu toate Casele de pensii au terminat scanarea ... CPMB are foarte multe carnete de munca primite inca de la jumatatea anului trecut pe care nu le-a scanat ... plus ca mai are in custodie la o alta institutie publica mai multe cutii intrucat sustine ca nu mai are spatiu de depozitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Scanarea cartii de munca catalin76 catalin76 A m si eu o mica problema si sper sa gasesc raspuns aici .Am avut carnetul de munca la ITM si am dorit sa-l iau acasa .Cand am vrut sa-l iau inspectorul la ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca valicordos@yahoo.com valicordos@yahoo.com Cum se procedeaza in cazul in care angajatorul sustine ca a trimis cartea de munca la ITM in vederea scanarii si de atunci patronul ma tot plimba,ma trimite ... (vezi toată discuția)