avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scanarea cartilor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scanarea cartilor de munca

Buna ziua,
Stie cineva ce se mai intampla cu scanarea cartior de munca la Casa de pensii Bucuresti? Ultima data cand am intrebat (etaj 2 cam. 3) au spus ca nu se stie cat va dura deoarece nu au personal suficient?
Stie cineva de vreun nr. de tlf?
Multumesc mult
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
ela-ela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:59, 6 Iunie 2011
AMOFM deja a acumulat la sectoare sute de carnete ce nu mai sunt primite la scanat din cauza lipsei spatiului de depozitare si a ritmului de operare. Cele mai avizate voci spun ca cel care acum depune-ridica dupa 12 luni.
ITM-ul a acumulat peste cateva zeci de mii de carnete care stau la C.P.M.B. inca de pe la jumatatea anului trecut si sunt nescanate ...zvonuti sunt destule , si anume:
1. carnetele de munca se intorc la ITM sau la angajator nescanate si de aici la salariati , urmand a se astepta noi acte normative in materie.
sau
2. carnetele de munca se ridic de la CPMB se actualizeaza la 01.01.2011 si apoi se intorc la CPMB in vederea scanarii.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Inregistrari in cartea de munca dupa data de 01.01.2011 do_ri do_ri Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi referitoare la urmatorul caz: sunt angajata din octombrie 2010 pe o perioada determinata de 3 luni, adica acum ... (vezi toată discuția)