avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua!
Am fost implicat intr-un accident rutier, in urma caruia am ramas cu o dovada a dreptului de circulatie. accidentul s-a intamplat acum 7 luni si inca nu stiu absolut nimic despre ce se intampla. in accident am avut doua victime (ce erau cu mine in masina si care sunt bine de ceva luni si care, de asemena nu au depus vreo plangere impotriva mea). Despre celalalt sofer implicat in accident nu stiu nimic, insa am inteles ca nu a depus si nu vrea sa depuna vreo plangere impotriva nimanui. practic este un accident fara plangeri, cu victime ce au fost internate in spital, una dintre care a avut nevoie de operatie, insa acum toata lumea este bine. am fost la parchet de cateva (multe) ori si am tot facut cereri pentru a afla stadiul dosarului insa nu stiu absolut nimic pentru ca nu imi raspunde nimeni la nimic, iar pe portalul institutiei nu pot gasi nimic legat de dosar. Eu am primit refuz de prelungire a dovezii luna aceasta, probabil pentru ca nu mi-am continuat prelungirile in vara deoarece am fost plecat in SUA cu Work&Travel, Au trecut multe luni de zile si tot sunt lasat in ceata. ce pot face sa aflu macar cat timp se va mai prelungi tot acest proces, sau daca voi mai putea conduce vreodata?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: OvidiuB13 , utilizator 22:22, 4 Noiembrie 2024
Bună seara!
Mergeți la agenți de politie care ocupă de dosar.
Trebuie plătită expertiza acidentului.
Trebuiesc plătite proble de sânge de la INML.-asta pentru grăbirea dosarului .
După ce se plătesc dosarul ajunge la parchet -după care la judecătorie.
Dacă spuneți că nu a depus nimeni plângere procurorul nu mai trimite dosarul la judecătorie .( eu zic să nu vă grăbiți-posibil să apară surprize)

Cu alcool ,drog nu ați spus nimic

Mulțumesc pentru răspuns!
Testul alcool a fost 0 iar eu nu consum droguri, asta a ieșit și din analizele de sânge. de asta nu știu ce se întâmplă
SunnyXxxX a scris:

Bună seara!
Mergeți la agenți de politie care ocupă de dosar.
Trebuie plătită expertiza acidentului.
Trebuiesc plătite proble de sânge de la INML.-asta pentru grăbirea dosarului .
După ce se plătesc dosarul ajunge la parchet -după care la judecătorie.
Dacă spuneți că nu a depus nimeni plângere procurorul nu mai trimite dosarul la judecătorie .( eu zic să nu vă grăbiți-posibil să apară surprize)

Cu alcool ,drog nu ați spus nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal accident de circulatie ovidiussmmi ovidiussmmi In vara acestui an am facut un mic accident cu motocicleta,eu fiind singura victima a propriului accident...si mi sa intocmit dosar penal fiind incadrat la ... (vezi toată discuția)
Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa francesca_25 francesca_25 buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in luna aprilie a.c. am tamponat un alt autovehicul iar raportul politiei m-a scos pe ... (vezi toată discuția)