avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna octombrie, de ...

Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o operatie la picior in urma accidentului,a ajut 80 de zile de ingrijiri medicale,pentru a retrage plangerea imi cere 10.000 de euro,care sunt riscurile la care ma supun daca nu ii dau banii pe care ii cere si nu iso retrage plangerea?mentionez ca dosarul este in stare de cercetare inca.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 12:55, 3 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce calitate aveti in acest moment in dosar? In functie de incadrarea juridica a infractiunii pe care v-au stabilit-o cei de la parchet, putem sti limitele de pedeapsa in cazul in care veti fi condamnat. Daca este vorba de vatamare corporala din culpa, pedeapsa prevazuta de lege este amenda sau de la 3 luni la 1 ani inchisoare.
În general, cu unele excepții, pentru a fi încadrată fapta ca fiind vătămare corporala din culpa, este nevoieca persoana vătămată sa aibă peste 90 de zile de îngrijiri medicale.
Primul risc e ca se va constitui parte civilă în dosarul penal
Si in acest caz nu plateste asigurarea domnului, de ce trebuie sa i plateasca dumnealui personal...?

adriandimitriu a scris:

Primul risc e ca se va constitui parte civilă în dosarul penal

Bună ziua!
Credeți că un permis valorează 10.000 eur?
Dacă nu îi dați această sumă o să aveți o condamnare pentru vătămare corporală din culpă și anularea permisului..În cazul în care îi dați această sumă ( să aveți martorii ar fi bine chiar agentii de poliție care au dosarul )
Faceți și înțelegere scrisă în care precizați că dați partii vătămate( NUMELE ,ADRESA,CNP) sumă de 10.000eur pentru retragerea plângerii (ambii o semnați etc)

Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier jericho33 jericho33 buna ziua. acum 6 luni am avut un accident rutier soldat cu victime.am evitat o masina intrand pe contrasens de unde am fost lovit de alta masina. o victima a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis rosica rosica La conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice, cu vatamare corporala de 89 de zile ingrijiri, daca partea vatamata a depus plangere pentru ... (vezi toată discuția)