avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! În Aprilie am avut un accident rutier ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! În Aprilie am avut un accident rutier soldat cu ...

Bună ziua !
În Aprilie am avut un accident rutier soldat cu vătămare corporala ușoară, victima s-a lovit la picior ,mai exact la talpa piciorului, am înțeles ca i-a fost pus gips la acel picior ...
Victima după o luna de zile nu îmi mai răspunde la mesaje ...
Au trecut 7 luni de zile iar eu nu am primit absolut nimic, nicio înștiințare, nici de la politie, nici de la asigurătorul RCA ... absolut nimic ...
Aveți idee cât durează aceasta cercetare și de unde pot afla care este stadiul dosarului.
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 01:54, 31 Octombrie 2021
Buna seara,

Interesați-va la brigada rutieră daca au fost depuse certificatul medico-legal și raportul de expertiză medico-legală și cate zile de îngrijiri medicale indica.

Daca la momentul la care s-a produs accidentul nu va aflați sub influența băuturilor alcoolice/stupefiantelor si victima nu are peste 90 zile de îngrijiri medicale, in principiu, se va dispune clasarea cauzei.

In atare situație, victima va încerca să obțină despăgubiri prin intermediul instanței civile, chemând în judecată asiguratorul dvs, iar dvs veți avea calitatea de intervenient forțat.
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco - de la rca sau de la persoana fizica georcaeff georcaeff Buna ziua! Am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident auto nu a depus plângere împotriva șoferului vinovat, dar e nemulțumită de suma propusă de asigurător și îl va da în judecată. poate fi chemat în instanță și șoferul? Valy25 Valy25 Bună seara, am următoarea întrebare. In urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni victima nu a depășit 90 de zile de îngrijiri medicale, ... (vezi toată discuția)