buna seara, roxanel
corect, este o tensiune destul de ridicata intre mine si mama mea. am incercat inca o data sa vorbesc cu ea, rezultatul fiind total nefavorabil pentru mine.
v-as ruga, daca aveti timp, sa imi spuneti procedurile pe care trebuie sa le urmeze pentru a avea oficial o sentinta judecatoreasca, asta pentru mine.
referitor la mediere, m-am documentat si eu si am citit foarte multe, ajung la vorba dvs, nici nu se pune in calcul.
am incercat, fara rezultat.
multumesc celor care au raspuns si vor mai raspunde in sansa de a-mi sari in ajutor.
EDIT: ii rog pe toti cei care urmaresc acest subiect si mai trag cu ochiul prin mesaje sa isi lase parerea aici. orice sfat sau sugestie conteaza ft. mult pentru mine in momentul de fata. nu vreau sa ajung la 30 ani sa dorm prin gari
buna ziua, domnule dan
am inteles, este foarte bine de stiut acest lucru. va multumesc din suflet!
in situatia mea, problema este mai dificila. cum ar fi, de cand am deschis acest subiect si pana acum, mi s-a spus clar ca odata iesit pe usa, afara raman. nu am unde sa ma duc, ce sa fac. ea nu intelege ca nu are acest drept de a ma evacua dupa ureche!!
salutare,
da, proprietara este mama mea. da, tatal meu traieste, nu am tangente cu el. si ..nu, nu a contribuit cu absolut nimic la achizitionarea lui. apartamentul a fost al bunicilor mei, urmatoarea proprietara fiind automat mama(singura ramasa in familie).
poti sa ma pui in detaliu, te rog, in legatura cu acordul de mediere? daca nu vrea sa il semneze, daca nu este de acord sa il faca?
in momentul actual mi-a facut toate bagajele si ameninta insistent sa ies, nu imi trece nimic folositor prin cap.
buna ziua,
povestea mea este pe cat foarte dificila, cat si foarte ciudata.
ma numesc stefan, am 19 ani si am numai probleme. daca am postat in sectiunea necorespunzatoare, imi cer scuze. nu am stiut la cine sa apelez!
locuiesc impreuna cu mama intr-un ap. cu 2 camere(nu am tata), iar de o bucata buna de timp mama a inceput sa o ia razna, in sensul ca ma insista mereu cu amenintari cum ca m-ar evacua fortat din casa, fara motiv. eu sunt aj. ospatar de ospatar pe un vas de croaziera(pasageri).
de o luna, situatia mea s-a agravat. incepe sa imi arunce din haine, mi-a izbit calculatorul, ma insulta si ma umileste mereu, pe motivul ca stau prea mult timp plecat de acasa, ca s-a saturat de mine in 19 ani.... si tot asa!
ce as putea face??? precizez faptul ca adresa curenta este aceeasi cu cea din buletin, sunt luat in spatiu. nu stiu daca conteaza foarte mult, dar in situatia de fata cred ca trebuie luat in considerare si cel mai mic detaliu.
nu am ce face, nu am unde sa ma duc. am incercat de N ori, cat eu, cat si amici de a-i mei sa o rezolvam pe calea amiabila, dar fara rezultat. incerc sa nu o bag in seama sa evit o belea, dar ea sare si mai rau.
ma abtin cat pot de mult, dar nu stiu cat si cum o sa reactionez pe viitor.va implor, ajutati-ma!
multumesc foarte mult!
repet, imi cer scuze daca am postat in sectiunea necorespunzatoare. sunt foarte disperat pentru a gasi o solutie.