buna ziua as dori sa stiu daca pot intra in somaj dupa terminarea concediului de crestere copil..mentionez ca iainte de a intra in concediul de crestere copi am avut si 6 luni de somaj?mai pot intra in somaj?
buna ziua am si eu o intrebare socrul meu este nascut pe 21 -08-1959.are33 de ani de munca dintre care 6 de grupa 1,14 de grupa 2 si restul ca agent de paza .poate iesi la pensie anticipat si la ce varsta???
buna ziua am o intrebare.in lipsa unui loc de munca unde pot plati asigurarea medicala din mana din moment ce apartinem de calarasi????ca am inteles ca la anaf se plateste dar la care???
buna dimineata scuzatim deranjul dar nu maistiu la cine sa apelez vecinul meu are 9 stupi in gradina lui dar fata de gardul de ne desparte sunt la distanta de un metru.am fost incepata in repetate randuri si eu si socrul meu, dar mie tare frica sa nu imi intepe si fetite care are un an .am vorbit frumos cu dansul sa le mute dar nu vrea ei nu detine autorizatie pentru detinerea stupilor.nu este propietar si sta mai mult la bucuresti,albinele le lasa fara apa si vin la mine la put,acum cand or inflori salcami imi este si frica,am facut reclamati peste tot si nu sa luat nici o masura.politia a venit ia dat 2 borcane cu miere si a plecat mie tare frica si sunt disperata ca nu mai stiu ce sa fac chiar sambata am fost intepata si mai sunt si alergca va rog mult de tot ajutati-ma nu mai stiu ce sa ma mai fac stau sa merg cu copilul la vecini ca sa-l pot tine afara,
va rog frumos ajutati-ma urgent astept un raspuns de la dumneavoastra urgent