avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate nejatricot

Activitate nejatricot

Răspuns la discuția Faliment
cladirea pe care am construit-o nu apare in actele societatii in faliment,nu apare in nici un act decat pe teren .este construita pe terenul societatii
societatea a avut mai multi creditori in afara de anaf ,2 BANCI BRD si UNICREDIT TIRIAC
cu o valoare de cca 95000 euro si alti creditori mai mici cu o suma de cca 25000 euro si eu
ca persoana fizica cu 30.000 euro cu care am imprumutat societatea
din valoarea de 70.000 euro obtinuta de lichidator 30.000 euro au mers la lichidator pentru
vanzarea cu succes ,s-a platit anaf-ul cu 40.000 lei,restul au mers la banci
eu nu am obtinut nimic din valorificare si am ramas datoare cu banii depusi in societate
bani luati de la diverse persoane
lichidatorul a vandut societatea pe baza actelor contabile fara un inventar facut pe teren,fara
sa stiu valoarea pe care a evaluat-o
societatea este radiata in anul 2013 ,fara raspundere materiala
Discuție Faliment
in 2000 am infiintat o societate cu profil productia de tricotaje in special pentru export
cu o productie anuala intre 200000euro-500000euro pe an cu toate datoriile platite la finante la zi pana in 2009.
in 2007 am facut credite la banci
in 2009 nu am platit la finante cca 40.000 lei in primele 4 luni ,si mi-a cerut falimentul
in perioada 2000-2008 am reusit si mi-am cumparat o cladire de 316 mp plus
4300 mp teren la 4 km de focsani
de asemenea am mai construit o anexa de 100 mp in regie proprie pe care nu am trecut-o in societate.cladirea am aranjat-o cu fonduri guvernamentale de 75.000 euro
in decembrie 2011 lichidatorul mi-a vandut proprietatea la un pret de 70.000 euro
cu toate utilajele fara un inventar
am fost scoasa din fabrica cu executorul judecatoresc
am facut actiuni de contestare in instanta dar mi s-au respins si nu am putut continua
din lipsa de bani
intrebare eu am facut 2 actiuni una pentru a obtinr bani pentru cladirea construita separat,si anularea vanzarii societatii ,dar la focsani s-au respins ambele actiuni
si nu am mai avut bani pentru a continua,se mai poate face ceva
in 2008 am luat un credit de la BANC POST in valoare de 15000 euro
de nevoi personale pe care i-am folosit in societate unde am fost actionar unic
in 2010 societatea a intrat in faliment si in 2011 a fost vanduta ,intre timp nu am
mai avut venituri pana am iesit la pensie in decembrie 2012,iar in martie 2013
m-am trezit cu retinerea pe pensie pe baza unei executari silite depuse la
casa de pensii de catre un executor judecatoresc,eu nu am primit executarea
deoarece intre timp am pierdut si casa si nu am mai locuit la acea adresa
intrebarea este daca mai pot contesta executarea silita