Bună ziua, aş avea pentru dumneavoastră o mică întrebare ...
astazi am dat exament pentru promovare de la consilier grad profesional debutant la consilier grad profesional asistent (sunt angajat de la 04.05.2015 - şi era normal ca în maxim 1 an să promovez - dar nu am idee de ce nu s-a realizat) şi astăzi după examen mi sa zis că nu va creşte cu nici 1 leu salariul (de care sunt total dezamăgit -- angajat cu un brut de 950 în 2015 şi cică cu studii superioare iar momentan am un brut de 1553) DE CE ?
E POSIBIL AŞA CEVA ? să promovezi şi salariul să rămână acelaşi ?
Cât este salariul pentru un consilier clasa 1 - debudant, studii Superioare (Compartiment Camera Agricolă) ? Menţionez că sunt angajat din data de 04.05.2015 (încă debudant) . Am deja 3 ani vechime în muncă.
deci care ar trebuie să fie noul salar, aici mă refem mai bine zis la următorul salar ... Salarul de baza (1250 Lei sau 1250 + trecerea de la debutant la consilier treapta 3) + 5% sporul de vechime sau doar 1250 ???
Acuma de pe 4 MAI am trecut şi de treapta de DUBUTANT şi am împlinit şi 3 ani vechime în muncă, sporul de vechime de 5% se mai aplică dacă salariul de încadrare este sub minimul pe economie (1250 - de la 1 MAI)
da ...el este adus la salariul minim pe economie, la 1050 lei, dar m-ar interesa dacă STUDIILE SUPERIOARE au vreo reflexie asupra salariului, sau e doar "cu numele" ?
Bună ziua, sunt angajat la primărie cu funcţia de consilier clasa I, studii superioare - debutat - care ar trebuie să fie salariu de încadrare ? ...contabila spune că salariul de încadrare este de 699 ? e normal ?