avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Amstel

Activitate Amstel

Răspuns la discuția Promovare
nu are nimeni un răspuns ?

Vă mulţumesc.
Discuție Promovare
Bună ziua, aş avea pentru dumneavoastră o mică întrebare ...

astazi am dat exament pentru promovare de la consilier grad profesional debutant la consilier grad profesional asistent (sunt angajat de la 04.05.2015 - şi era normal ca în maxim 1 an să promovez - dar nu am idee de ce nu s-a realizat) şi astăzi după examen mi sa zis că nu va creşte cu nici 1 leu salariul (de care sunt total dezamăgit -- angajat cu un brut de 950 în 2015 şi cică cu studii superioare iar momentan am un brut de 1553) DE CE ?

E POSIBIL AŞA CEVA ? să promovezi şi salariul să rămână acelaşi ?

VĂ MULŢUMESC.
Un răspuns ... mă ajută şi pe mine cineva ???
dar pentru un consilier clasa 1 studii superioare, debutant cu 3 ani vechime in munca ?
Bună ziua

Cât este salariul pentru un consilier clasa 1 - debudant, studii Superioare (Compartiment Camera Agricolă) ? Menţionez că sunt angajat din data de 04.05.2015 (încă debudant) . Am deja 3 ani vechime în muncă.

Vă mulţumesc şi aştept un răspuns.
Răspuns la discuția Salarizare primarii
deci care ar trebuie să fie noul salar, aici mă refem mai bine zis la următorul salar ... Salarul de baza (1250 Lei sau 1250 + trecerea de la debutant la consilier treapta 3) + 5% sporul de vechime sau doar 1250 ???
Hristos a Înviat ! ! !

Acuma de pe 4 MAI am trecut şi de treapta de DUBUTANT şi am împlinit şi 3 ani vechime în muncă, sporul de vechime de 5% se mai aplică dacă salariul de încadrare este sub minimul pe economie (1250 - de la 1 MAI)

Vă mulţumesc !!!
da ...el este adus la salariul minim pe economie, la 1050 lei, dar m-ar interesa dacă STUDIILE SUPERIOARE au vreo reflexie asupra salariului, sau e doar "cu numele" ?
Bună ziua, sunt angajat la primărie cu funcţia de consilier clasa I, studii superioare - debutat - care ar trebuie să fie salariu de încadrare ? ...contabila spune că salariul de încadrare este de 699 ? e normal ?