avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare

Bună ziua, aş avea pentru dumneavoastră o mică întrebare ...

astazi am dat exament pentru promovare de la consilier grad profesional debutant la consilier grad profesional asistent (sunt angajat de la 04.05.2015 - şi era normal ca în maxim 1 an să promovez - dar nu am idee de ce nu s-a realizat) şi astăzi după examen mi sa zis că nu va creşte cu nici 1 leu salariul (de care sunt total dezamăgit -- angajat cu un brut de 950 în 2015 şi cică cu studii superioare iar momentan am un brut de 1553) DE CE ?

E POSIBIL AŞA CEVA ? să promovezi şi salariul să rămână acelaşi ?

VĂ MULŢUMESC.
Cel mai recent răspuns: Amstel , utilizator 08:13, 4 Aprilie 2017
nu are nimeni un răspuns ?

Vă mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! intrebarea mea este legata de promovarea profesionala ... Andreea Ruiu Andreea Ruiu Buna seara! Intrebarea mea este legata de promovarea profesionala a functionarului public. Am fost angajata in cadrul unei primarii din octombrie 2015 ca si ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alyz alyz In 2008 am fost angajat ca referent superior cu un salariu de 958 lei, pe parcurs am terminat facultatea si am promovat in functia de consilier asistent, dar ... (vezi toată discuția)
Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)