avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate medussa

Activitate medussa

Îmi cer scuze, puteți să-mi spuneți în baza cărei legi sau hg, nr și articolul? De la MRU mi s-a comunicat doar că nu se poate și atât. Mulțumesc frumos pentru ajutor.

Cornel Vasile a scris:

Da, i se vor recunoaste cei doi ani de vechime in invatamant.

Vechimea în învățământ
Profesor cu 2 ani vechime in învățământ universitar ca și preparator vine în învățământul preuniversitar, își da gradul definitivat, i se recunosc cei 2 ani de vechime din universitar ? Nu ma refer la vechimea la catedră doar la vechimea în învățământ, la cea în muncă este clar ca da. Mulțumesc
multumesc pentru raspuns dl.BEN46,asociatie ''combinata''asa cum am precizat(proprietari si chiriasi ai statului),oricum e urata treaba,am discutat si alti locatari ,nu sunt multumiti dar....am vazut ca unii au dat deja bani,nu mai inteleg nimic,mie personal mi se pare o lucrare ilegala,fara autorizatii,impusa de catre un locatar,concluzia ar fii:''fiecare face ce vrea''
Rog lamurire la problema mea:
Suntem asociatie de locatari/proprietari si chiriasi la stat,am avut o problema cu canalizarea principala din curte,fiind bun comun si fiind f. veche si sparta trebuia schimbata.S-a facut o sedinta incheiata printr-un proces verbal cu jumatate dintre locatari restul fiind absenti,prin care am fost de acord sa gasim o firma cu care sa efectuam lucrarea necesara.Intre-timp un vecin fara sa se consulte cu nimeni a inceput sa se apuce de lucrare mentionand ca-si face separat ulterior a zis ca pt toti,neavand documente justificative pt toate materialale cumparate doar pt o parte are facturi,bonuri,acum vine si ne cere bani,cu mult peste suma estimata de catre noi,neputand sa ne dea nici o chitanta,(nici de la administrator nu primim nimic,pt nu poate sa ne-o dea)o dovada ca am platit,deasemenea suma data se trece pe un caiet nu e o suma fixa,dar oricum mult mai mare decat ceea cu care eram de acord noi.Acum nereusind sa adune banii inapoi ameninta ca infunda canalizarea sau chiar o distruge!Nu stiu daca este corect ceea ce face el,daca nu cumva ar fi trebuit autorizatii pt sapatura,de la locatari asa macar de bun simt sa intrebe daca vrem sau nu ,dar cert este ca avem toti de suferit!Rog frumos astept pareri ,lamuriri,raspunsuri.Multumesc