avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... rog raspuns pt canalizare asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

rog raspuns pt canalizare asociatie locatari

Rog lamurire la problema mea:
Suntem asociatie de locatari/proprietari si chiriasi la stat,am avut o problema cu canalizarea principala din curte,fiind bun comun si fiind f. veche si sparta trebuia schimbata.S-a facut o sedinta incheiata printr-un proces verbal cu jumatate dintre locatari restul fiind absenti,prin care am fost de acord sa gasim o firma cu care sa efectuam lucrarea necesara.Intre-timp un vecin fara sa se consulte cu nimeni a inceput sa se apuce de lucrare mentionand ca-si face separat ulterior a zis ca pt toti,neavand documente justificative pt toate materialale cumparate doar pt o parte are facturi,bonuri,acum vine si ne cere bani,cu mult peste suma estimata de catre noi,neputand sa ne dea nici o chitanta,(nici de la administrator nu primim nimic,pt nu poate sa ne-o dea)o dovada ca am platit,deasemenea suma data se trece pe un caiet nu e o suma fixa,dar oricum mult mai mare decat ceea cu care eram de acord noi.Acum nereusind sa adune banii inapoi ameninta ca infunda canalizarea sau chiar o distruge!Nu stiu daca este corect ceea ce face el,daca nu cumva ar fi trebuit autorizatii pt sapatura,de la locatari asa macar de bun simt sa intrebe daca vrem sau nu ,dar cert este ca avem toti de suferit!Rog frumos astept pareri ,lamuriri,raspunsuri.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Aprilie 2016
medussa, utilizator
Cel mai recent răspuns: medussa , utilizator 11:06, 27 Aprilie 2016
Nu a-ți precizat dacă sunteti constitituiți ca asociație de ......
Faptul că s-a facut ședință și s-a hotarat că lucrarea va fi executată de firmă nu avea voie nimeni să se bage să facă lucrarea .

Părerea mea este să continuați să adunați banii de lucrare și să faceți lucrarea iar respectivul ” mester „ se va invața minte că trăiește la bloc și nu face ce vrea el ci ce se hotărăște in ședință .
multumesc pentru raspuns dl.BEN46,asociatie ''combinata''asa cum am precizat(proprietari si chiriasi ai statului),oricum e urata treaba,am discutat si alti locatari ,nu sunt multumiti dar....am vazut ca unii au dat deja bani,nu mai inteleg nimic,mie personal mi se pare o lucrare ilegala,fara autorizatii,impusa de catre un locatar,concluzia ar fii:''fiecare face ce vrea''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli pe scara strutzzy strutzzy Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in urmatoarea problema. Blocul in care locuiesc este format din 3 scari. Avem asociatie de proprietari. Proprietarii ... (vezi toată discuția)
Probleme la conducta de canalizare a blocului. soluția propusă de proprietari este înlocuirea țevilor de canalizare, dar președintele asociației refuză să intervină. ce mă sfătuiți să fac? AnaMaria35 AnaMaria35 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, la parterul unui bloc cu 8 etaje, construit in anii \'70. Tevile de canalizare ale cladirii nu au fost inlocuite niciodata. ... (vezi toată discuția)
Obligat sau nu vecinul pentru schimbarea usilor de la intrare? AdrianTionut AdrianTionut Buna, Am o intrebare legata despre propietarii care nu vor sa plateasca. De ani de zile mai exact vreo 15 ani nu s-a mai schimbat nimic la bloc, usi ... (vezi toată discuția)