avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Zlatko

Activitate Zlatko

Buna ziua ,

Numele meu este Zlatko si as avea nevoie de cateva informatii.

In data de 4 Decembrie 2015 , am avut un accident de masina soldat din pacate cu victime pe teritoriul Jud.Arad , mi s-a retinut permisul de conducere eliberat de Autoritatiile Romane si am dretul doar la dovada.Problema este ca sunt domiciliat in Germania si am foarte mare nevoie de permisul de conducere. Am fost la Autoritatiile Germane le-am explicat situatia cu toate detaliile. Mi sa cerut o foaie eliberata de catre Regimul de Permise si Inmatriculari de unde mi sa eliberat permisul , cum ca Politia Romana nu are nimic impotriva in a-mi elibera un nou permis de conducere Statul German , ceea ce nu este posibil. Mi s-a eliberat doar un cazier auto , cu accidentul din 4 Dec. , iar la motivul eliberari : Schimbare permis in UE .Ceea ce pentru ei nu este deajuns. Intrebarea mea este daca pana la solutinarea cazului ar exista o posibilitate de a imi recupera permisul pana la aflarea sentintei? Sau ar exista posibilitatea ca sa detin un nou permis de conducere eliberat de catre statul German . Va multumesc :)