Bună seara. Va rog sa ma ajutați cu un sfat juridic în următoarea speță. Soacra mea a fost tutore pentru fratele ei. Ambii sunt decedați, iar în viata mai sunt 2 frați. Aceștia doresc sa facă succesiunea pe un teren moștenit de la părinți, iar pe soțul meu îl pun sa achite taxele pentru soacra și pentru unchi. Soțul meu moștenește bunurile după mama, nu și pe ale unchiului. E corect sa achitam noi partea pentru 2?Multumesc
Cum decontez transportul in interesul serviciului cu auto personal electric, avand in vedere ca legislatia se refera la combustibil si nu la curent electric? Este vorba de o institutie publica.
Multumesc
daca unui salariat angajat in luna august2015 pe o functie publica de consilier asistent,gradatia 2 i s-a stabilit un salariu de baza in suma de 1294 lei, suma rezultata din urmatoarea formula de calcul: 1050 lei (salariul minim pe economie*12%(majorare salariala data de OUG nr. 27/2015) *10%(majorare salariala data de LG nr. 293/2015)- acestuia i s-a acordat salariul minim pe economie de 1050 lei deoarece salariul de baza stabilit conform anexei din OG nr. 9/2008 era sub salariul minim pe economie, adica 747 lei - care va fi salariul de baza al unui salariat care se va angaja in luna mai 2016 pe o functie publica similara, 1250 lei reprezentand salariul minim pe economie sau 1294 lei, salariu de baza similar cu cel stabilit pentru salariatul angajat in luna august 2015? multumesc