avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Va rog sa ma ajutați cu un sfat juridic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Va rog sa ma ajutați cu un sfat juridic în următoarea ...

Bună seara. Va rog sa ma ajutați cu un sfat juridic în următoarea speță. Soacra mea a fost tutore pentru fratele ei. Ambii sunt decedați, iar în viata mai sunt 2 frați. Aceștia doresc sa facă succesiunea pe un teren moștenit de la părinți, iar pe soțul meu îl pun sa achite taxele pentru soacra și pentru unchi. Soțul meu moștenește bunurile după mama, nu și pe ale unchiului. E corect sa achitam noi partea pentru 2?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CRISTYNA1 , utilizator 08:27, 2 Septembrie 2023
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt fiica sorei unchiului meu decedat in 2019. nu a avut copii ... Lylyca Lylyca Sunt fiica sorei unchiului meu decedat in 2019. Nu a avut copii iar sotia lui a decedat in 2020. In aceasta situatie cine mosteneste bunurile dobandite de ... (vezi toată discuția)
Mostenire din partea mamei Noxa_Kitty Noxa_Kitty Buna ziua. Ma bucur ca am dat peste acest forum. Avem o problema mai delicata in familie si as dori, cu amabilitatea dumneavoastra, un raspuns. Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Trebuie facuta succesiune, dupa cine, cum trebuie procedat? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. As dori sa ma lamureasca cineva in urmatoarea speta: Exista un potential cumparator pentru un teren intravilan (o casa demolabila+curte+gradina) ... (vezi toată discuția)