Se poate beneficia de legea darii in plata, in cazul in care la adresa respectiva (casa + teren) a fost inregistrat un punct de lucru sau un sediu social de firma?
Se intelege ca la momentul notificarii punctul de lucru sau sediul social nu mai exista.
Se poate lega banca de acest aspect si sa conteste notificarea?
o alta intrebare este : in cazul in care banca contesta notificarea si invoca principii de neconstitutionalitate (ex. retroactivitate - contestand aplicarea pentru creditele in derulare) - iar procesul dureaza, sa zicem 12 luni, dupa care partile sunt repuse in situatia initiala=> e posibil sa i se ceara debitorului sa plateasca toate ratele scadente pe timpul procesului (adica ratele din ultimele 12 luni )?
Avem o angajata care din saptamana a 6 a de sarcina nu a mai venit la serviciu, din acel moment aducand concedii medicala (cod 01 boala obisnuita), alternate cu zile de concediu de odihna. In present are aproximativ 5 luni de sarcina (dupa cate declara).
Intrebarile mele :
- exista un nr. maxim de zile de concediu de boala neconsecutive pe care le poate lua un angajat intr-un an?
- din luna a 7a, medicul de familie ii poate da in continuare concediu de boala obisnuita (cod 01) sau este obligat sa ii dea concediu de maternitate?
- in conditiile in care angajatul, practic, intr-un an, a lucrat doar 2 saptamani, in restul timpului aducand in fiecare luna certificate medicale cu 21 de zile de concediu (cod 01) iar pentru restul lunii cerand concediu de odihna, beneficiaza si de concediu de odihna in conditiile in care a stat numai acasa?
Va rog un raspuns documentat si in cunostiinta de cauza.