avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legea Darii in Plata
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legea Darii in Plata

Buna ziua,

Se poate beneficia de legea darii in plata, in cazul in care la adresa respectiva (casa + teren) a fost inregistrat un punct de lucru sau un sediu social de firma?
Se intelege ca la momentul notificarii punctul de lucru sau sediul social nu mai exista.

Se poate lega banca de acest aspect si sa conteste notificarea?

o alta intrebare este : in cazul in care banca contesta notificarea si invoca principii de neconstitutionalitate (ex. retroactivitate - contestand aplicarea pentru creditele in derulare) - iar procesul dureaza, sa zicem 12 luni, dupa care partile sunt repuse in situatia initiala=> e posibil sa i se ceara debitorului sa plateasca toate ratele scadente pe timpul procesului (adica ratele din ultimele 12 luni )?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am un credit ipotecar prima casa și ratele sau dublat ... udrea kostyt udrea kostyt Buna ziua . Am un credit ipotecar prima casa și ratele sau dublat in jumătate de am . Este legal că băncile să mărească dobânzile atât de mult , care ... (vezi toată discuția)
Perioada prescriptie marysimo marysimo In februarie 2010 am inteles ca banca la care am contractat un credit pentru nevoi personale a vandut creditul unei firme de recuperari. Pana in prezent, timp ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie actionat creditorul in judecata claudiuleasing claudiuleasing Buna ziua. Am un leasing imobiliar persoana fizica, sotia cotitular din 2008. Datorita problemelor, suntem nevoiti sa predam casa in baza viitoarei legi a ... (vezi toată discuția)