Buna seara,as vrea să știu, va rog cum se face tăgada paternității? ( Domnul a recunoscut copilul la naștere chiar dacă știa ca nu este al lui, persoanele respective nu mai stau demult împreună, domnul are alta familie și ar vrea să facă tăgada paternității). Mulțumesc anticipat
Buna seara,spune-ti va rog care sunt etapele pt decaderea din drepturile parintesti pt un tata care nu este biologic si daca va trebui sa plateasca pensia de intretinere din anii precedenti? Multumesc
Avem o prblema de familie si nu gasim solutia...tatal meu se ocupa de un magazin,la deschiderea magazinului au fost 2 fondatori,tatal meu si inca o doamna (X) care in 2008 a plecat la munca in strainatate si nu a mai dat niciun semn....la moment tatal meu sufera de tumoare si ar vrea ca eu sa gestionez magazinul mai departe,doar ca procurorul a zis ca pentru a face procura care va atesta dreptul meu la magazin,trebuie sa avem o declaratie de la doamna (X) k nu mai pretinde la nimic,din pacate ea nu raspunde la mesaje si nicidecum nu poate fi gasita,cum putem proceda in asemenea caz...va rog sa ma ajutati...multumesc anticipat