avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate face tagada paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate face tagada paternitatii

Buna seara,va rog sa-mi spuneti cine stie,cum se poate face o despaternitate pentru un copil ,daca tatal nu este biologic,iar copilul sta cu mama

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:15, 6 Mai 2016
Buna ziua,
Va trebui sa deschideti o actiune in instanta de tagada a paternitatii.
In functie de situatia de fapt, puteti formula actiune in tagada paternitaii sau actiune de contestare a filiatiei fata de tatal din casatorie.
Când e născut copilul, e rezultat din căsătorie, pe cine interesează o astfel de acțiune?
Daci ceva detalii pana sa puneți întrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii si filiatia fata de tata FainisDaniel FainisDaniel am o fetita de 4 ani ce s-a nascut cat mama era casatorita cu un alt barbat de cetatenie olandez, vrea ca fetita sa imi poarte numele si ma intereseaza ce ar ... (vezi toată discuția)
Test adn cerut de posibilul tata Ciocar Ciocar Dacă în timpul căsătoriei a existat o relatie extraconjugală din care rezulta un copil,recunoscut de situl amantei si ea fiind căsătorită, cum pot afla ... (vezi toată discuția)
Paternitate veronika2008 veronika2008 Buna tuturor. Am si eu o problema. Am conceput un copil in timpul casatoriei cu altcineva. Sunt in 6 luni si tatal biologic ameninta cu revendicarea copilului. ... (vezi toată discuția)