avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate maripitulan

Activitate maripitulan

Am fost casatorita cu un navigator care e acum comandant, salariu de 8000 euro cel putin, de cel putin 7 ani de zile ma lupt sa primesc pensia alimentara pentru copil. Am reusit sa-mi educ copilul cu ajutorul parintilor mei care sunt pensionati din armata. Gradinita, scoala, afterschool, meditatii, baschet, dans...toate aceste cheltuieli ar fi trebuit suportate de catre tata. S-a limitat la a-i cumpara doar haine din cand in cand. In schimb cu sotia lui careia ii creste copilul are o casa si un apartament, teren, 2 masini si scoala particulara pentru copil. Naviga 4 luni cu 2 luni acasa. Faceti o socoteala doar cat ii datoreaza copilului lui, nu mie. Din banii astia as da cu drag 10% oricarui executor iar castigul ar fi binemeritat. De-a lungul timpului doar am irosit banii pe avocati care au facut intelegeri cu el sa ma amane, executori care s-au multumit cu 500 lei la incheierea contractului. De cate ori ne-am intalnit la mediatori banii au fost irositi doar pentru a ma face sa semnez pentru sume derizorii lunare. Vad o gramada de mame pe aici pe forum in aceeasi situatie ca mine, fostul sot navigator cu contract pe fiecare plecare. Firma refuza sa dea contractele. Executorii nu au ce executa pentru ca nu stiu sumele castigate din contracte, si uite asa trece timpul...
Am obosit crescandu-mi copilul cu bunicii lui intr-o tara unde te lupti cu morile de vant.
Stiti pe cineva care a reusit sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca pentru poprire 25% salariu euro navigator?