buna ziua si bine vam gasit tuturor utilizatorilor acestui forum,am o problema destul de delicata si am nevoile de parerile dvoastra.eu beneficiez de somaj timp si mai am acest drept luna aceasta intreaga si luna iunie pe cateva zile,ieri am fost cautat de un sef de la o forma de paza care mia oferit un loc de munca la un obiectiv si am fost de acord asta fiind la ora 11 si eu iam dat toate actele necesare ptr a imi face contractul de munca,in aceeasi zi la ora 16 acelasi individ ma sunat si mia spus ca sau schimbat datele ofertei de munca si ca trebuie sa lucrez la 2 obicetive de paza pe un nr mai mare de ore decat stabilisem initial,lucru cu care eu nu am fost de acord si iam spus sa imi aduca actele ptr angajare inapoi dar el mia comunicat ca mia intocmit deja contractul si la inregistrat si eu iam spus ca nu este posibil asa ceva ptr ca mentionez ca eu nu am semnat nici un contract absolut nimic deci nu vad cum are cum sa legalizeze si sa inregistrezse acest contract fara semnatura mea,mie acum imi este teama sa nu pierd dreptul la somaj si o sa merg sa la fortele de munca sa le explic ce sa intamplat dar asta numai luni ptr ca atunci este deschis,rog cine ma poate ajuta cu un raspuns corect, va multumesc