buna ziua,
bunica mea locuiește intr-un apartament și este unic proprietar.Este foarte bătrâna nu prea vede și nici nu prea aude neavând niciun act doveditor de la medic,ci din cauza bătrâneții având 91 de ani s-a ajuns in aceasta situație.Tatal meu cu sora lui nu sunt in relații tocmai bune de aceea tatăl meu este îngrijorat,ca nu cumva sora lui sa profite de starea mamei lor pentru a o pune sa semneze un act de donație in fata notarului iar el sa fie păcălit.Va rog sa îmi spune-ți dacă exista o cale de prevenire pentru a nu exista pe viitor probleme.Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Doresc sa va pun o intrebare si poate chiar voi primi din partea dvs niste raspunsuri concrete.
Am studiat anul trecut,anul II de studiu materia numita criminologie in cadrul facultatii de drept
Am studiat doar un semestru insa mi-a placut enorm de mult si mi-as dori sa fac si un master in criminologie,ideea e ca acest master in criminologie la universitatea unde studiez nu exista, este unul insa in stiinte penale.
Pe mine ma intereseaza exact daca stiti un master in criminologie?
Va multumesc anticipat.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule)