avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Master criminologie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Master criminologie

Buna ziua,
Doresc sa va pun o intrebare si poate chiar voi primi din partea dvs niste raspunsuri concrete.
Am studiat anul trecut,anul II de studiu materia numita criminologie in cadrul facultatii de drept
Am studiat doar un semestru insa mi-a placut enorm de mult si mi-as dori sa fac si un master in criminologie,ideea e ca acest master in criminologie la universitatea unde studiez nu exista, este unul insa in stiinte penale.
Pe mine ma intereseaza exact daca stiti un master in criminologie?
Va multumesc anticipat.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule)
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:58, 16 Mai 2016
Ca sa faceti un master in criminologie,initial trebuie sa parcurgeti etapele necesare obtinerii licentei si ulterior va puteti axa interesul pentru un eventual master in specialitatea care va suscita interesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila teren Gheorghe Stepan Gheorghe Stepan Dupa ramanerea definitiva si irevocabila a unei sentinte privind o suprafata de teren de 1ha- teren livada, primaria a decis sa anuleze suprafata de 1 ha. Este ... (vezi toată discuția)
Conditii de prelungire a unui contract de inchiriere din vechiul fond locativ de stat popescuion1961 popescuion1961 Buna seara As vrea sa stiu daca la prelungirea contractului de inchiriere a unei locuinte din vechiul fond locativ de stat trebuie indeplinite anumite ... (vezi toată discuția)