avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii de prelungire a unui contract de inchiriere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii de prelungire a unui contract de inchiriere din vechiul fond locativ de stat

Buna seara
As vrea sa stiu daca la prelungirea contractului de inchiriere a unei locuinte din vechiul fond locativ de stat trebuie indeplinite anumite conditii, adica sa nu ai alta casa proprietate sau sa fi vandut o locuinta,
adica aceleasi conditii ca si la contractul initial.
Va multumesc.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule).
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Pot locui in imobil pana la finalizarea proceselor? Auricas Auricas Buna ziua. locuiesc cu sotia in casa socrilor mei acum fiind in divort cu sotia. Socrul meu a deschis un proces care are ca subiect '' obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si irevocabila teren Gheorghe Stepan Gheorghe Stepan Dupa ramanerea definitiva si irevocabila a unei sentinte privind o suprafata de teren de 1ha- teren livada, primaria a decis sa anuleze suprafata de 1 ha. Este ... (vezi toată discuția)