avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot locui in imobil pana la finalizarea proceselor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot locui in imobil pana la finalizarea proceselor?

Buna ziua. locuiesc cu sotia in casa socrilor mei acum fiind in divort cu sotia. Socrul meu a deschis un proces care are ca subiect '' obligatia de a face,,
Spuneti-mi daca mai pot locui cu ei in casa pina la terminarea proceselor.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( nu este necesar sa editati mesajele cu litere majuscule)

Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2017
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Auricas , utilizator 19:08, 16 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
MULTUMESC.EU STIAM CA NU POATE SA MA DEA AFARA DECIT IN MOMENTUL IN CARE SE PRONUNTA DECIZIA INSTANTEI
Informatia dvs este eronata,nu aveti nici un drept locativ in imobilul respectiv.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Conditii de prelungire a unui contract de inchiriere din vechiul fond locativ de stat popescuion1961 popescuion1961 Buna seara As vrea sa stiu daca la prelungirea contractului de inchiriere a unei locuinte din vechiul fond locativ de stat trebuie indeplinite anumite ... (vezi toată discuția)
Vanzare gospodarie- lipsa acte/ ce pot sa fac? virgil1950 virgil1950 Locuiesc Pe Valea Trotusului . La noi in zona 98% din locuitori nu detin acte pe gospodariile unde locuiesc. Detin doar rolul declarat la primarie dupa care ... (vezi toată discuția)