avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare gospodarie- lipsa acte/ ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare gospodarie- lipsa acte/ ce pot sa fac?

Locuiesc Pe Valea Trotusului .
La noi in zona 98% din locuitori nu detin acte pe gospodariile unde locuiesc.
Detin doar rolul declarat la primarie dupa care platim si impozitele datorate statului .
Acum doresc sa-mi vand gospodaria. Notarul mi-a cerut cartea funciara, iar la cadastru imi spun ca nu pot sa-mi fac pentru ca nu am acte. Ce pot sa fac sa-mi vand gospodaria?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament ( am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule).
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari masini pe numele minorilor picat picat Buna ziua. Cum pot inscrie un autoturism pe numele unui minor de 17 ani? Multumesc. Editat de moderator simonette12. Am rugamintea sa nu mai editati ... (vezi toată discuția)
Pot locui in imobil pana la finalizarea proceselor? Auricas Auricas Buna ziua. locuiesc cu sotia in casa socrilor mei acum fiind in divort cu sotia. Socrul meu a deschis un proces care are ca subiect '' obligatia de a ... (vezi toată discuția)