avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate conu1973

Activitate conu1973

Buna ziua !
Am o mare problema, am inceput demersurile pentru debransare si montarea unei centrale de apartament. Am solicitat sectiei de termoficare de care apartin ( C.E.T. RM. VALCEA ) debransarea efectiva de la coloanele de incalzire ale radiatoarelor si debransarea de la instalatia de apa calda de consum. Am optinut acordul favorabil. Am obtinut acordul vecinilor, sus,jos,stanga,dreapta si apoi am adresat o cerere catre Asociatia de proprietari, pentru obtinerea acordului de principiu, adica pentru acord definitiv , asociatia imi solicita o serie de masuri pe care va trebui sa le iau,...Presedintele asociatiei a refuzat sa-si de acceptul, pe motiv ca cererea cu semnaturile de la vecini sunt vechi (nu sunt luate in acelasi an ) nu sunt valabile deoarece cererea este redactata de mine catre vecini si trebuia sa fie cerere standar,data de CET S.A De la vecini nu mai am cum sa iau semnaturile deoarece i-a intors in potriva mea...adunarea generala a mai pus o conditie absurda ...atata timp cat nu locuieste nimeni in apartament sa nu se aprobe debransarea de la caldura si apa calda menajera...
PS: dar anul trecut inainte de a se incepe furnizarea caldurii in sistemul centralizat, am efectuat propriu-zis debransarea (ilegal),radiatoarelor de la coloane si am instalat centrala termica cu toata instalatia de apa aferenta, care de atunci este in presiune. Inca nu am proiectul de gaze avizat, drept pentru care centrala inca nu functioneaza. SUNT IN CONTINUARE PUS LA PLATA DESI SUNT DEBRANSAT ILEGAL>>>NU BENEFICIEZ DE CALDURA SI APA CALDA...
CE POT FACE?
Cu stima,
EDUARD