Stimate domn conu1973 spre deosebita mea placere va aduc la cunostinta urmatoarele:
[ link extern ]
am rugamintea la dumneavoastra sa reveniti aici cu un mesaj daca a functionat, pe scurt debransarea nu aduce "modificari" sistemului de incalzire, deci nu necesita analiza tehnica pe care dansi o cer
Am contactat cateva firme de centrale termice care au spus ca dansi se ocupa si de debransare in cazul in care nu ati rezolvat inca, puteti apela la una din vecinatatea dumneavoastra sa se ocupe de acte contracost
Mentionez ca tocmai am aflat acestea si nu sunt asociat in nici un fel cu o astfel de firma
Daca asociatia/CET refuza in continuare puteti soma in instanta asociatia, in urma depunerii cereri sau puteti da optiunea CET-ului sa va acorde avizul de debransare sau sa demonstreze ca apa ajunge la dumneavoastra la temperatura legala (lucru foarte complicat) - am mai gasit un caz unde a dat roade aceasta
Legal daca dansi va someaza in instanta procesul va fi civil iar amenda de debransare "ilegala" este 500-1000 RON, pe scurt pe ei i-ar costa mai mult judecata decat pe dumneavoastra amenda. Cel mai rau lucru care poate sa se intample in instanta este sa va "forteze" judecatorul sa va rebransati+amenda, dar sunt sanse mici la aceasta optiune
Va doresc mult succes, sper sa reveniti cu un mesaj de succes (si o poveste frumoasa) cand va este convenabil