avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate AmeliaSt

Activitate AmeliaSt

Imi inceteaza contractul la vechiul loc si imi face un ctr nou. Imi ofera aceste salarii daca este vorba despre "concediere" prin lipsa propunerii de oferta sau probabil prin neacceptarea conditiilor din contract. Aici nu stiu daca prin neacceptare pot beneficia de acest drept.

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce sa va ofere salarii compensatorii? Va înceta c.im.?

Buna seara. Vreau sa prezint putin cazul meu. Compania la care lucrez se vinde. Avem un contract colectiv de munca cu salarii compensatorii. Daca noul angajat imi face o oferta, o semnez(precizez ca imi sunt aduse la cunostinta salariul,beneficiile si faptul ca urmeaza sa am pe viitor medicina muncii - fara sa ajung la acest punct) dar apoi ma razgandesc(pana la semnarea unui contract de munca), mai pot beneficia de acele salarii compensatorii? Multumesc
Buna ziua,
Vin si eu cu o intrebare. Am infiintat de curand o firma de traduceri si mi s-a cerut sa emit o chitanta pentru o suma primita cash, din urma traducerilor. Pot sa emit doar o chitanta pe care sa scrie "cv.servicii traducere conform contractului X" pe care il am cu firma respectiva? De luna viitoare intentionez sa emit factura si chitanta, daca plata este tot cash.
Multumesc anticipat.