avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate EvelinaB

Activitate EvelinaB

Buna ziua,
Doresc, de ceva timp, sa fac cursuri de nutritionist acreditate. Singura problema este gasirea acestor cursuri.
Care este problema mea? Cursuri acreditate exista, dar acestea sunt pentru ocupatia de "tehnic nutritionist", ocupatie care, pe site-ul ministerului muncii, nu se regaseste in lista ocupatiilor COR.
Acreditarea acestor cursuri exista, insa dateaza din 2012 si 2014, cand codurile erau de tipul 512.23.2, in loc de nourile coduri: 226.50.2.
Intrebarea mea este daca aceste cursuri mai sunt admise, in aceste conditii. Poti lucra ca nutritionist cu o acreditare veche, de tehnician nutritionist? Se "raporteaza"?
De altfel, daca stiti si ma puteti ajuta cu site-uri unde pot afla ce institutii te pot acredita ca nutritionist sau de unde ma pot lamuri mai mult in acest sens...
Mentionez ca NU ma intereseaza sa devin MEDIC nutritionist. Eu vreau sa deschid un business in acest domeniu si mi se pare normal sa am o acreditare in acest sens, fara sa fie nevoie sa fac 6 ani (platiti) de medicina si doua cursuri de nutritie...

Va multumesc anticipat!

O zi buna,
Evelina