avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acreditare nutritionist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acreditare nutritionist

Buna ziua,
Doresc, de ceva timp, sa fac cursuri de nutritionist acreditate. Singura problema este gasirea acestor cursuri.
Care este problema mea? Cursuri acreditate exista, dar acestea sunt pentru ocupatia de "tehnic nutritionist", ocupatie care, pe site-ul ministerului muncii, nu se regaseste in lista ocupatiilor COR.
Acreditarea acestor cursuri exista, insa dateaza din 2012 si 2014, cand codurile erau de tipul 512.23.2, in loc de nourile coduri: 226.50.2.
Intrebarea mea este daca aceste cursuri mai sunt admise, in aceste conditii. Poti lucra ca nutritionist cu o acreditare veche, de tehnician nutritionist? Se "raporteaza"?
De altfel, daca stiti si ma puteti ajuta cu site-uri unde pot afla ce institutii te pot acredita ca nutritionist sau de unde ma pot lamuri mai mult in acest sens...
Mentionez ca NU ma intereseaza sa devin MEDIC nutritionist. Eu vreau sa deschid un business in acest domeniu si mi se pare normal sa am o acreditare in acest sens, fara sa fie nevoie sa fac 6 ani (platiti) de medicina si doua cursuri de nutritie...

Va multumesc anticipat!

O zi buna,
Evelina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 18 Mai 2016
Cred ca ar fi mai bine sa intrebati la :
Autoritatea Națională pentru Calificări
Adresă: P-ța. Valter Mărăcineanu nr. 1-3, Intrarea B, etaj 2, cam. 117, Sector 1, 010155 București
Email: office@anc.edu.ro
Telefon: +40.21.313.00.51; +40.21.313.00.52;
Fax: +40.21.313.00.53

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesie care nu exista in cor oanaciulei4 oanaciulei4 Buna ziua, Ca si \"fauritor\" de vitralii, cum este posibil sa imi atest ocupatia, si cum imi pot intemeia o intreprindere mestesugareasca, in conditiile ... (vezi toată discuția)
Diploma studii ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! as dori un sfat/indrumare unde m as putea adresa pentru urmatoarea problema: -lucrez in domeniul patiseriei,dar nu pot fi trecut pe post ca si ... (vezi toată discuția)
Doua observatii... klewos klewos Doua observatii... 1. "Inspector resurse umane" NU inseamna "responsabilul pentru personal din firma"! Pe site-urile de recrutare am gasit foarte ... (vezi toată discuția)